ΛΕΜΕΣΟΣ: Έρχεχται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Παλιό Λιμάνι της πόλης

Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού βάζει τα γιορτινά του και σας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός!

Στο κέντρο της πλατείας θα στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που θα προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάλαντα σε διάφορες γλώσσες από  παιδιά της πολυπολιτισμικής μας πόλης, στην πλατεία «Βόρειου Πόλου» μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν παιχνίδια με πραγματικό χιόνι και κατρακύλες με έλκυθρα στην μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του και να του δώσουν προσωπικά το γράμμα τους, άμαξα με άλογα για βόλτες με τον Άη Βασίλη και αγαπημένους χαρακτήρες, φωτογραφίες με την άμαξα της Σταχτοπούτας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με ξεχωριστές εκδηλώσεις και πολλές φιλανθρωπικές δράσεις στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Αρχής Λιμένων Κύπρου:

  • Πανηγυρική άφιξη του Άγιου Βασίλη στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού με το ολόφωτο του καράβι όπου θα τον περιμένουν ξωτικά και παιχνίδια για να τον συνοδέψουν με την πιο φανταστική παρέλαση στο σπίτι του όπου θα εγκατασταθεί.
  • Φάτνη με πραγματικά ζώα για να φωτογραφηθούν και να τα ταϊσουν τα παιδιά.
  • Εργαστήρι παιχνιδιών του Άη Βασίλη για συλλογή, περιτύλιγμα και διανομή στα άπορα παιδιά της Λεμεσού
  • Εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και Christmas cake τα οποία θα διανεμηθούν σε όλες τις άπορες οικογένειες της Λεμεσού,
  • Χιλιάδες tokens θα διανεμηθούν σε άπορα παιδιά για να έρθουν να παίξουν και να μοιραστούν τη χαρά των Χριστουγέννων μαζί μας.
  • Φιλανθρωπικές δράσεις για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, Πασυκαφ, Funraising και άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Είσοδος ελεύθερη

Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1

Συνδιοργανωτές:

Cyprus Port Authority – Xenia Theodorou allforagoodcause – Solid Entertainments Ltd

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here