ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΣ ψαράς πήγε στην Πάφο για ψάρεμα και ώρες αργότερα εντοπίσθηκε νεκρός

Ελληνοκύπριος από την Λεμεσό ηλικίας 72 ετών χθες βράδυ στην ακτή στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 21:30 ενημερώθηκαν μέσω της Λιμενικής Αστυνομίας, ότι είχε καταγγελθεί ένα πρόσωπο ως ελλείπον πρόσωπο με καταγωγή από τη Λεμεσό ηλικίας 72 ετών και ότι είχε μεταβεί για ψάρεμα στην θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού. Όταν μετέβησαν τα μέλη της δύναμις στην περιοχή ήδη το πρόσωπο αυτό εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο να επιπλέει στην θάλασσα κοντά στην ακτή.

Η Aστυνομία αποκλείει εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ο 72χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή με το αυτοκίνητο του , εντός του οποίου βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, μεταφέροντας και μικρή βάρκα την οποία αγκυροβολούσε σε μικρή απόσταση από την ακτή και στην οποία επιβιβάζονταν και ψάρευε με καλάμι .

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου ο 72χρονος μετέβαινε κολυμπώντας στην βάρκα του που ήταν αγκυροβολημένη σε κοντική απόσταση από την ακτή και το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε όταν αυτός μετέβαινε ή επέστρεφε από την βάρκα.
Σύμφωνα με τους οικείους του είχε ιατρικό ιστορικό καρδιάς και δεν αποκλείεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν με την διενέργεια νενομισμένης νεκροτομής που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.