Κύπρος: 57χρονος αυνανιζόταν σε παιδικό σινεμά – Χάιδεψε μητέρα

Mία πρωτοφανή υπόθεση φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα «Πολίτης» και η δημοσιογράφος Σόφη Ορφανίδου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 57χρονος -κατά τον επίδικο χρόνο- μετέβη τον Οκτώβριο του 2017 σε απογευματινή παράσταση κινηματογράφου και ειδικότερα σε αίθουσα που προβαλλόταν παιδικό έργο.

Στην αίθουσα στην οποία εισήλθε βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 10 παιδιά και 4 μητέρες.

Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποια από τις μητέρες ένοιωσε άγγιγμα στον αστράγαλό της και όταν διαπίστωσε ότι προερχόταν από τον 57χρονο, του απομάκρυνε το χέρι.

Διαπίστωσε όμως παράλληλα ότι το εν λόγω πρόσωπο αυνανιζόταν, χωρίς όμως να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Ο 57χρονος, όταν κατάλαβε ότι οι ενέργειες του έγιναν αντιληπτές εγκατέλειψε την αίθουσα χωρίς να πει το παραμικρό.

Συνελήφθη όμως εντός του κινηματογράφου, καθώς ενημερώθηκε και κλήθηκε εγκαίρως η Αστυνομία.

Ο 57χρονος παραδέχθηκε άμεσα τις πράξεις του κι απολογήθηκε.

Στο δικαστήριο βρέθηκε αντιμέτωπος με μία κατηγορία για το αδίκημα της άσεμνης πράξης, ενώ ετοιμάστηκε έκθεση που εξηγούσε τους λόγους ανάπτυξης από μέρους του τέτοιας συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με την έκθεση, η στάση του πατέρα του τον οδήγησε σε δύσκολα παιδικά χρόνια, τα οποία σε συνδυασμό με τα φυσικά του χαρακτηριστικά τα οποία εκφεύγουν των συνηθισμένων, τον κατέστησαν άτομο κοινωνικά αποκλεισμένο από το περιβάλλον του κι έτσι δεν του επιτράπηκε να αναπτύξει φιλίες.

Μάλιστα στη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, συνεπεία του οποίου παρουσιάζει στυτική δυσλειτουργία μέχρι σήμερα. Η ποινή που το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ήταν 4 μήνες φυλάκιση, έκρινε όμως ότι δικαιολογείτο αναστολή για περίοδο τριών ετών.

Στους ελαφρυντικούς παράγοντες προσμέτρησε το μεμονωμένο της πράξης, κυρίως όμως και το ότι ο κατηγορούμενος είχε αναγνωρίσει το πρόβλημα του και λαμβάνει ψυχολογική βοήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here