Κυρίως αίθριος ο καιρός μέχρι και την Τρίτη – Πότε θα σηµειώσει µικρή πτώση η θερµοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα, στα δυτικά, θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό, δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here