Καταιγίδες και χιόνια αναμένονται το απόγευμα – Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι αύριο το πρωί.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 52 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ενδέχεται αρχικά να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και  στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στα δυτικά παράλια, στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here