Καταγγελίες Λεμεσιανού πατέρα- Ο γιος μου ο Γιώργος «φορτώθηκε» δαίμονες

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά προσηλυτισμό νεαρού μοναχού από τον μητροπολίτη Λεμεσού και τον ηγούμενο Μαχαιρά Επιφάνιο.

Η υπόθεση η οποία βρίσκεται ενώπιον Δικαιοσύνης εδώ και αρκετούς μήνες συνεχίστηκε με την κατάθεση του πατέρα του μοναχού. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η κατάθεση της μητέρας του.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, αναφέρει όλα όσα είπε ενώπιον Δικαιοσύνης ο πατέρας του μοναχού. «Η εξωτερική του εμφάνιση άλλαξε.

Άφησε γένια, φορούσε μόνο μαύρα. Πήγαινε κάθε Κυριακή σε συγκεκριμένες εκκλησίες. Αυτές που ήταν προσκείμενες προς τον “γέροντα”», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι «Τα μάτια του ήταν γεμάτα φόβο και αγωνία. Ήταν φορτωμένος αρνητικά συναισθήματα που μεταδίδοντο σ’ ολόκληρη την οικογένεια. Προκαλούσαν φόβο, θυμό, ένταση, αγωνία, νεύρα, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, διαφωνίες. Όλη η οικογένεια βυθίστηκε μέσα σε μια κόλαση. Ο Γιώργος ξαφνικά φορτώθηκε δαίμονες.

Μια φορά μάλιστα ισχυρίστηκε ότι είδε δαίμονα. Και αυτό σύμφωνα πάντα με την ερμηνεία του γέροντα (Αθανάσιου) ήταν σημάδι χαρισματικού ανθρώπου».

Πηγή: Sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here