Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα στη Γ΄ Τεχνική Λεμεσού

Με επιστολή του ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων της Γ΄Τεχνικής Σχολής Λεμεσού επισημαίνει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα τα οποία χρειάζονται άμεσα επίλυση έτσι ώστε να αποφευχθούν άσχημες και ανεπιθύμητες εξελίξεις. 
Επισημαίνουν μάλιστα ότι έχουν αποταθεί στις αρμόδιες αρχές και δεν υπήρξε μέχρι στιγμής το όποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Το πρώτο πρόβλημα σχετίζεται με καθημερινές υπερχειλίσεις φρεατίων του συπτικού λάκκου στο χώρο του σχολείου που προκαλούν έντονη δυσοσμία, εστίες σκουληκιών και επικίνδυνων εντόμων απειλώντας την υγιεινή ασφάλεια τόσο των μαθητών όσο και του προσωπικού του Σχολείου.
Το δεύτερο πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ,εδώ και ένα χρόνο, σχετίζεται με το κλειστό γήπεδο πολλαπλής χρήσης της Σχολής μας.
Συγκεκριμένα, η οροφή του γηπέδου υπέστη εκτεταμένες ζημιές, με αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων ,σε πολλά σημεία της, να εισχωρεί μεγάλη ποσότητα νερού στο χώρο με αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων στους μαθητές. Επιπλέον, μεγάλος αριθμός φλορέντζων έχουν ξεβιδωθεί από τη θέση τους και αιωρούνται στον αέρα μαζί με τις προστατευτικές τους σχάρες, με άμεσο και μεγάλο κίνδυνο να πέσουν και να κτυπήσουν μαθητές που χρησιμοποιούν καθημερινά τον χώρο, στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής τους και στις σχολικές εκδηλώσεις όπου όλοι οι μαθητές της Σχολής (388 μαθητές) παρευρίσκονται εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here