Καρναβάλι 2018: Όλες οι λεπτομέρειες/Παρελάσεις/Εκδηλώσεις

Ολοένα και πλησιάζουν οι μέρες για το Καρναβάλι του 2018. Ήδη αρκετές πόλεις έχουν μπει σε ρυθμούς και έχουν ανακοινώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους.

Επίκεντρο, φυσικά, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, η Λεμεσός, όπου ήδη έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες για τις παρελάσεις. Από τον χορό των Καρναβαλιών δεν λείπουν κι άλλες πόλεις, όπως η Πάφος, η Λάρνακα, η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, καθώς επίσης και η πρωτεύουσα.

Λεμεσός:

Τσικνοπέμπτη 8/02/2018
Παιδική παρέλαση 11/02/18
Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση 18/02/18

Αγλαντζιά:

Δηλώσεις συμμετοχής παρατείνονται μέχρι 26 Γενάρη 2018
Παρέλαση στις 11 Φεβρουαρίου: «Γη: Ένας πολύχρωμος πλανήτης»

Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου

Πέμπτη 8/2: ”τσικνώνουμε” στην πλατεία Μητροπόλεως, στο κέντρο του Παραλιμνίου, με άφθονο φαγητό, ποτό και μουσική! Θα εισέλθει ο βασιλιάς καρνάβαλος, υπό τη συνοδεία του τελάλη, όπου θα πραγματοποιηθεί η στέψη του, σημαίνοντας την επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού.

️Σάββατο 17/2: νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση. Φοράμε την τρέλα μας και ξεχυνόμαστε στους δρόμους για ένα ξέφρενο πάρτι. Θα ακολουθήσει υπαίθριο πάρτι στην πλατεία, με dj και άφθονη τρέλα.

Κυριακή 18/2: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση. Διευκρινίζουμε ότι η διαδρομή της Μεγάλης παρέλασης θα είναι η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια (οποιαδήποτε τροποποίηση θα ανακοινωθεί).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων πεζοπόρων ή με άρμα έχουν ξεκινήσει. Προλάβετε για την κατοχύρωση του θέματός σας! #carnival#parade #famagusta #καρναβαλιζόμαστε!! Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στα γραφεία του Δήμου ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Παραλιμνίου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ).

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 5/2/18.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 23819303/212.

Εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν και από τους Δήμους Πάφου και Λάρνακας τις προσεχείς μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here