Καναδάς – Δωδεκάχρονος κατήγγειλε στην αστυνομία τους γονείς του επειδή του σέρβιραν… σαλάτα

Μία αρκετά παράξενη κλήση δέχθηκε η αστυνομία σε πόλη του Καναδά, καθώς ένας ανήλικος διαμαρτυρόταν για το μεσημεριανό γεύμα που του προσέφεραν οι γονείς του.

Τελικά, οι διατροφικές συνήθειες ειδικά των μικρών παιδιών, μπορούν να γίνουν αφορμή όχι μόνο για ενδοοικογενειακούς καυγάδες αλλά ακόμα και για παράπονα προς τις αρχές.

Έτσι, ένας δωδεκάχρονος από το Χάλιφαξ του Καναδά, όταν διαπίστωσε ότι το μεσημεριανό μενού της οικογένειάς του είχε -για μία ακόμη φορά- σαλάτα, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να ενημερώσει τις αρχές για το «μαρτύριό» του.

Ο δωδεκάχρονος καλοφαγάς, μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στους έκπληκτους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τόσο για το μενού του γεύματος όσο και για την αδιαφορία τους, καθώς χρειάστηκε να καλέσει και δεύτερη φορά ώστε να πει το πρόβλημά του, καθώς στο πρώτο τηλεφώνημα ο αστυνομικός τον παρότρυνε να μην απασχολεί για τέτοια θέματα τις αρχές.

Όταν τα όργανα της τάξης έφτασαν τελικά στο σπίτι της οικογένειας, μετά και την δεύτερη κλήση του νεαρού, άκουσαν με υπομονή τα παράπονά του, ενώ τον συμβούλεψαν από την μία να μην καλεί άσκοπα την αστυνομία κι από την άλλη να προσπαθήσει να τρώει κι υγιεινά προϊόντα μερικές φορές την εβδομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here