Ικανοποίηση ΕΒΕ Λεμεσού για το υφυπουργείο ναυτιλίας στην πόλη 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού εκφράζει ικανοποίηση για την  απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για στέγαση του υπό σύσταση Υφυπουργείου Ναυτιλίας στη Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση του ΕΒΕ αναφέρεται ότι η απόφαση, που ανταποκρίνεται σε αίτημα που το Επιμελητήριο υπέβαλε προ πολλού και επανέλαβε κατά τη Γενική του Συνέλευση στις 23 Οκτωβρίου, “βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του εξαιρετικά σημαντικού για την οικονομία μας τομέα της ναυτιλίας, καθώς είναι καλά γνωστό πως η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα εδρεύουν στη Λεμεσό”.

“Στη  Λεμεσό,  που είναι ήδη ένα από τα κορυφαία κέντρα πλοιοδιαχείρισης παγκοσμίως, βρίσκεται άλλωστε και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, που θα αποτελέσει την βάση δημιουργίας του Υφυπουργείου. Το ΕΒΕ Λεμεσού έχει την πεποίθηση ότι η επικείμενη πλέον έναρξη λειτουργίας του Υφυπουργείου θα είναι άκρως υποβοηθητική για ένα από τους πλέον υποσχόμενους τομείς της Κυπριακής οικονομίας, με εμφανή οφέλη για τον τόπο μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here