Θλίψη για τον άτυχο Μάριο… Σύρθηκε στην άσφαλτο και κτύπησε στα κιγκλιδώματα

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Μάριος Νικολάου, τέως κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στη μια και είκοσι (01:20) τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο προς το χωριό Κοντού.
Ο άτυχος 22χρονος σύμφωνα με τον Αιμίλιο Καφά «οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Λεμεσού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα».
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με τον κ. Καφά, ο 22χρονος μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος ασφαλείας.
Όπως δήλωσε ο κ. Καφάς, εκ πρώτης όψεως στο δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα και σημείωσε ότι θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες. Η μοτοσυκλέτα του νεαρού φαίνεται είπε, πως με την ανατροπή της, ολίσθησε στην άσφαλτο και ο ίδιος κτύπησε πιθανόν στα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here