Η πρόγνωση για τον καιρό- Πότε φεύγει η σκόνη;

Ασθενής χαµηλή πίεση θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Το απόγευµα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αν και στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Αργότερα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια, το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά το απόγευµα ισχυροί και στα νότια παράλια πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν κατά τόπους µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here