Η οδική συμπεριφορά προβληματίζει την Αστυνομία, μετά και τις χθεσινές καταγγελίες στη Λεμεσό

Σοβαρό παραμένει το πρόβλημα οδικής συμπεριφοράς των Κυπρίων, όπως αυτό καταγράφεται και μέσα από τις 136 καταγγελίες και παρατηρήσεις/προειδοποιήσεις που έγιναν χθες, στη Λεμεσό, σε διάστημα δέκα μόλις ωρών, στο πλαίσιο εκστρατείας της Τροχαίας Λεμεσού.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, “στο πλαίσιο εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών για επαρκή αστυνόμευση της πόλης, η τροχαία Λεμεσού, με επικεφαλής αξιωματικό του Τμήματος αυτού, είχε διενεργήσει επιχείρηση από η ώρα οκτώ το πρωί μέχρι η ώρα έξι το απόγευμα, σε όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, σε μια προσπάθεια πρόληψης των τροχαίων παραβάσεων”.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα, συνέχισε, αναδεικνύουν το πρόβλημα που υπάρχει με την οδική μας συμπεριφορά, αφού έχουν γίνει συνολικά 136 καταγγελίες, παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις “στις οποίες περιλαμβάνονται η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, οι  παράνομες σταθμεύσεις κ.ά”.

” Αντιλαμβάνεστε ότι από το ύψος των καταγγελιών που έχουν γίνει, υπάρχει πρόβλημα,  το οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με τους συνεχείς ελέγχους και τις εκστρατείες που αναλαμβάνει το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, υπό τις οδηγίες βέβαια της Διεύθυνσης της Επαρχίας μας”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Σωτηριάδης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν 118 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 71 αφορούσαν την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκαν 17 παρατηρήσεις και μια προειδοποίηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here