Η ανακοίνωση Κοιν.Ευημερίας για τα παιδιά που παραλίγο να καούν

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας εξέδωσαν ανακοίνωση για τα δύο παιδιά που διασώθηκαν από πυρκαγιά σε σπίτι στην Λεμεσό.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Σχετικά με τα δύο παιδιά που διασώθηκαν από πυρκαγιά σε σπίτι στην Λεμεσό οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας αναφέρουν ότι βρέθηκαν άμεσα κοντά στην οικογένεια και σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις Ιατρικές Υπηρεσίες επιδιώκονται τα αναγκαία μέτρα και ενέργειες για αντιμετώπιση των επί μέρους ζητημάτων.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας μέσω της υπό εξέλιξη διερεύνησης θα επιδιώξουν τη διασφάλιση της φροντίδας και προστασίας των ανηλίκων. Σκοπός είναι η παροχή στήριξης στα παιδιά με όσο το δυνατό λιγότερο ψυχοσυναισθηματικό αντίκτυπο.

Με την παρούσα ανακοίνωση υπογραμμίζεται η ανάγκη και σημασία να γίνονται επαρκείς και ουσιαστικές διευθετήσεις φύλαξης των ανηλίκων κατά την απουσία των γονιών ή και κηδεμόνων τους. Για τις εν λόγω διευθετήσεις, οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και βοήθεια και καλούνται όσοι έχουν τέτοια ανάγκη να μην διστάζουν να απευθύνονται στις Υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here