Μια ζωγραφιά στο πεζοδρόμιο της οδού Ανεξαρτησίας μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρώμος Κοτσώνης συχνά με τις δημοσιεύσεις του μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα για τη ζωή στην πόλη, για τις καθημερινές ομορφιές της και τις οπτικές που περνώντας μέσα στην ρουτίνα δεν προσέχουμε και προσπερνάμε απαρατήρητες.

Ο Ρώμος με τις φωτογραφήσεις του μας δείχνει πως να δούμε τη ζωή και τη καθημερινότητα με ένα άλλο φακό, πιο μάτι αγνό και πιο ανθρώπινο.

Στην τελευταία του ανάρτηση μας θύμισε πόσο ανέμελα ήταν τα παιδικά μας χρόνια τότε που οι φιλίες στις αλάνες έρχονταν για να μείνουν για πάντα.

Σχεδίασε λοιπόν μαζί με φίλους μια “σκάλα” το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως πολύ όμορφο.

Απολαύστε το…

Θυμάστε το παιχνίδι "Σκάλα¨; :DΛοιπόν,στην οδό Ανεξαρτησίας στην Λεμεσό, σχεδιάσαμε με κιμωλίες την "Σκάλα", στήσαμε την κάμερα και περιμέναμε …Πολλοί απλά την προσπέρασαν αφού ίσως να μην το ξέρουν και άλλοι απορροφημένοι στα κινητά τους αλλά μετά … αρχίσαμε!Εντύπωση μου έκανε μία γυναίκα που πρώτα το έκανε, μετά εξήγησε στο παιδάκι της και το δοκίμασε και στο τέλος το έκανε και ο άντρας της!Η άλλη κοπέλα βρήκε και πέτρα και το έπαιξε κανονικά, well done!!!Για να μην λέτε, στο τέλος παίξαμε μαζί με την φίλη Evangelia και νίκησα. Θέλει ρεβάνς λέει. :DΝα μεν διώ παμόν τα γέριμα χε χε χε

Posted by Romos Kotsonis on Saturday, 21 April 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here