Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ψηλές κυρίως νεφώσεις, ενώ τοπικά θα είναι κυρίως συννεφιασµένος. Από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ παροδικά το απόγευµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη ενώ τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Πέµπτη αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα εµφανίζονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη και σταδιακά µικρή άνοδο µέχρι την Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here