Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 22χρονος Λεμεσιανός για υποθέσεις βιασμού και πολλών άλλων

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 2017 22χρονος κάτοικος Λεμεσού ο οποίος έχει συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομη είσοδο σε κατοικία και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του στην Κάτω Πάφο

Ο 22χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε μέχρι την προσαγωγή του στις 11.12.2017 στο Κακουργιοδικείο να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Εναντίον του 22χρονου εκδόθηκε και διάταγμα αποκλεισμού του από την περιοχή της κατοικίας της πρώην συμβίας του και από την οικία της.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 22χρονος μετέβη στην κατοικία της παραπονούμενης και εισήλθε σ’ αυτήν παρά την άρνηση της.

Στην συνέχεια η 29χρονη όταν αυτή αποκοιμήθηκε και ακολούθως ξύπνησε είδε τον νεαρό να μην έχει φύγει από την κατοικία της και μετά από έντονη λογομαχία και επίθεση που δέχτηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτός της απέσπασε το κινητό της, χρηματικό ποσό ύψους 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η 29χρονη που διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον νεαρό μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here