Εντός χρονοδιαγραμμάτων η παράδοση της ανακαινισμένης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεμεσού 

Στόχος μας να φωταγωγήσουμε την ανακαινισμένη Δημοτική Βιβλιοθήκη ακόμα και τα Χριστούγεννα, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα ακόμη μια επίσκεψη στο εργοτάξιο και επιθεώρησε την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών.

Υπενθυμίζεται πως ο εργασίες ανακαίνισης της βιβλιοθήκης, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το ΤΕΠΑΚ κατόπιν συμφωνίας με το Δήμο Λεμεσού, είχαν σταματήσει το 2012 λόγω αδυναμίας του τότε εργολάβου, ενώ στην πορεία προέκυψαν διάφορα άλλα προβλήματα, τα οποία καθυστερούσαν την ολοκλήρωση του έργου.

Ο νέος εργολάβος είχε δώσει διαβεβαιώσεις στο νέο Δήμαρχο Λεμεσού, πως τα έργα θα είχαν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του χρόνου, κάτι που “παραμένει απόλυτα στη σφαίρα του εφικτού”, όπως μας ανέφερε ο κ.Νικολαΐδης.

“Εμείς παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του έργου και στόχος μας να παραλάβουμε και να φωταγωγήσουμε την πλήρως ανακαινισμένη βιβλιοθήκη πριν το τέλος του χρόνου, ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων”, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού θα μετονομαστεί σε “Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη”

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here