Για δεύτερη φορά συνελήφθη ο υπαξιωματικός της Ε.Φ για υπόθεση του 2006

Επανασυνελήφθη την Τετάρτη (29/8) από το ΤΑΕ Λεμεσού μετά από δικαστικό ένταλμα, ο 47χρονος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες ξανά στον 47χρονο, αυτή τη φορά για υπόθεση εντοπισμού εκρηκτικών υλών του 2006. Ο υπαξιωματικός της Ε.Φ φέρεται να συνδέθηκε με νεότερα στοιχεία που οδήγησαν στην επανασύλληψη του.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Αυγούστου καταγγέλθηκε από το ΓΕΕΦ στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό, που βρίσκεται εντός στρατοπέδου, εντοπίστηκαν στρατιωτικό αδιάβροχο, εντός του οποίου υπήρχε περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.

Η Αστυνομία μετέβη επί τόπου και παρέλαβε τα ανευρεθέντα και τα προώθησε στα αρμόδια Τμήματα για επιστημονικές εξετάσεις. Στα τεκμήρια απομονώθηκε DNA, το οποίο -σύμφωνα με την Αστυνομία- ταυτίζεται με τον συλληφθέντα, ο οποίος είναι μόνιμος υπαξιωματικός της ΕΦ.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του και διενήργησε έρευνες στους χώρους που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος εντός του στρατοπέδου, στο σπίτι και στα υποστατικά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here