Βροχές, καταιγίδες, μέχρι και χαλάζι αναμένονται σήμερα – Δείτε σε ποιες περιοχές

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ή και καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και τα βόρεια, αλλά µέχρι το απόγευµα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σε καταιγίδα θα είναι µεταβλητοί, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δίνουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα που είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here