Αυτός είναι ο 53χρονος καταζητούμενος ταξιτζής που τραυματισε τους δυο αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

Φυτά κάνναβης, κοκαΐνη και μεταμφεταμίνη στην οικία του 53χρονου

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον 53χρονο που φέρεται να παρέσυρε και τραυμάτισε, με το όχημα του, δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, με τις έρευνες για εντοπισμό και σύλληψή του να συνεχίζονται. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, φυτά κάνναβης και ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης εντοπίστηκαν το Σάββατο στην οικία του.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου αναφέρθηκε στο περιστατικό, που σημειώθηκε γύρω στις 20:40 της Παρασκευής, όταν δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν το όχημα του 53χρονου, που “είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές”, να κινείται ύποπτα στην οδό Αγίας Φυλάξεως.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει και όταν πλησίασαν το όχημα, ο 53χρονος φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα, να πάτησε με τον αριστερό πίσω τροχό του αυτοκινήτου το πόδι του ενός αστυνομικού και να παρέσυρε για περίπου 50 μέτρα τον δεύτερο, ο οποίος προσπάθησε να κρατηθεί από την πόρτα και τελικά εκτινάχθηκε και κτύπησε σε πεζοδρόμιο.

Ο 53χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε σε πεζοδρόμιο και εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός, ενώ οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  Ο ένας αστυνομικός, που έφερε διάστρεμμα στο πόδι, έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, εγκαύματα τριβής στο πόδι, εκδορές στα χέρια, αιμάτωμα και κάκωση στον ώμο και διάσειση.

Η σκηνή αποκλείστηκε και από εξετάσεις εντοπίστηκε, πλησίον του οχήματος του υπόπτου, ένα κουτί που περιείχε 11 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ το όχημα σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού.

Εναντίον του 53χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, ενώ όπως είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, σε έρευνα που έγινε σήμερα στην οικία του, στην παρουσία συγκάτοικου του, εντοπίστηκαν τέσσερα φυτά κάνναβης, ύψους  86 με 115 εκατοστά περίπου, 9 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 0,7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ.