Αυτός είναι ο Λεμεσιανός στον οποίο υποκλείνεται ο Πορτογαλικός Τύπος

Τις καλύτερες μέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας διανύει ο Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής της Εστορίλ πραγματοποιεί εξαιρετικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.
Τα πορτογαλικά Μέσα Ενημέρωσης αποθεώνουν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, τον οποίο παρομοιάζουν ως νέο Κατσουράνη, όχι μόνο λόγω της καταγωγής αλλά και της ικανότητας να αγωνίζεται άριστα σε αρκετές θέσεις.
Ο Χάμπος Κυριάκου δίνει λύσεις τόσο ως «κόφτης», όσο και ως δεύτερο αμυντικό χαφ «οκτάρι», ενώ έχει την ευχέρεια να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός. Τα χαρίσματα αυτά τα είχε και ο παλαίμαχος Ελλαδίτης άσος που έκανε σπουδαία καριέρα στην Ιβηρική Χερσόνησο με τη φανέλα της Μπενφίκα.
Ο Χάμπος Κυριάκου έκλεισε την Παρασκευή (9/2) τα 23 χρόνια ζωής και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Ήδη «κέντρισε» τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Πορτογαλίας, γεγονός που ανοίγει την όρεξη και της Εστορίλ που όπως όλα δείχνουν θα ασκήσει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του από τον Απόλλωνα.
Η ομάδα της Λεμεσού σαφέστατα και θα βγει κερδισμένη οικονομικά σε περίπτωση πώλησης του Χάμπου Κυριάκου, αφού όπως επίσημα λέχθηκε η συμφωνία με την Εστορίλ προνοεί ένα σημαντικό ποσό.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here