ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Πέραν των 20 χιλιάδων καρναβαλιστών παρέλασαν στη Λεμεσό

 Φαντασία, έμπνευση και κέφι από τους καρναβαλιστές, στη μεγάλη παρέλαση της Αποκριάς στη Λεμεσό.


 Χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι απόλαυσαν θέαμα, και διασκέδασαν με την ψυχή τους για περισσότερες από πέντε ώρες.
Είκοσι και πλέον χιλιάδες καρναβαλιστές που συμμετείχαν σε 120 ομάδες παρέλασαν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Η φαντασμαγορική παρέλαση ξεκίνησε από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και κατέληξε στα φώτα Τροχαίας (Συμιλλίδη) κοντά στον Πυροσβεστικό Σταθμό.

Αρχή έκαναν οι Κανταδόροι και οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η ομάδα Κρουστών Batucinio, οι Μαζορέττες Λεμεσού και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Στη 1 και 30 μετά το μεσημέρι δόθηκε το έναυσμα για την εκκίνηση των αρμάτων του καρναβαλιού, με επικεφαλής την Βασίλισσα «Το Βαθύ Μπλε της Μεσογείου» και τη συνοδεία της.

Εντυπωσιακά άρματα φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι, και πολυπρόσωπες ομάδες με πολύχρωμα κουστούμια παρέλασαν στα καρναβάλια. Το ίδιο εντυπωσιακά και τα σατιρικά άρματα.

Το παρών τους στο καρναβαλίστικο γλέντι, έδωσαν βουλευτές και δήμαρχοι της μείζονος Λεμεσού, και το διασκέδασαν δεόντως, επιδεικνύοντας και τις ικανότητές τους στο χορό.

Στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των Μαζορέττων Λεμεσού και της Ομάδας Κρουστών Batucinio η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού και θα καταλήξει στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού.

Στις 9 απόψε ολοκληρώνονται οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού.  Θα διεξαχθεί διαγωνισμός «πελλόμασκας» και «έξυπνης μάσκας» όπου οι τρεις καλύτερες θα λάβουν βραβείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here