Αυτά τα φορητά λαμπάκια για τα… γένια τερματίζουν το Χριστουγεννιάτικο fabulous!

Λύση στο πρόβλημα του κάθε χίπστερ που δεν θέλει να κάνει τα ίδια μπανάλ Χριστούγεννα με τους υπόλοιπους έδωσε μια σύγχρονα σκεπτόμενη εταιρεία. Για την ακρίβεια, η πατέντα της Firebox όχι απλά δίνει τη δυνατότητα να αντικατασταθεί το κλασσικό ηλίθιο δέντρο που στολίζετε εδώ και 15 χρόνια ή ακόμη χειρότερα, εκείνοι οι τάρανδοι του γείτονα που αναβοσβήνουν στο μπαλκόνι, αλλά και να κουβαλάτε τα Χριστούγεννα παντού. Πάνω σας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Firebox δημιούργησε λαμπάκια για τα μούσια. Με αυτό τον τρόπο, η τριχοφυΐα του προσώπου μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για να στηριχτούν πάνω της LED νεραϊδολαμπάκια. ‘Οπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία:

“ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΧΏΡΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΔΈΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΌ ΣΑΣ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ! ΑΠΛΆ ΠΆΡΤΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΦΩΤΆΚΙΑ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΣΕΊΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΔΈΝΤΡΟ ΓΙΑ ΦΈΤΟΣ.

ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ 18 ΛΑΜΠΆΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΚΑΛΏΔΙΟ 90 ΕΚΑΤΟΣΤΏΝ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΘΑ ΚΆΤΣΕΙ ΤΈΛΕΙΑ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΜΟΎΣΙ ΣΑΣ. ΜΟΙΆΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΑΪΔΈΝΙΑ ΦΩΤΆΚΙΑ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΜΙΚΡΆ ΌΣΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΑ ΣΤΈΚΟΝΤΑΙ ΆΝΕΤΑ ΣΤΟ ΜΟΎΣΙ ΣΑΣ.”

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εταιρεία, τα κόστους μόλις 14 δολαρίων λαμπάκια μπορούν να αλλάξουν και χρώμα, έτσι ώστε να πραγματωθεί η βέλτιστη επίδοση Χριστουγεννιάτικου fabulous. Επίσης το 90 εκατοστών καλώδιο φαίνεται αρκετά διαχειρίσιμο ώστε να χωρέσει μέσα στις πιο πλούσιες από τις γενειάδες, έτσι ώστε να μην προκύψει επικίνδυνη εμπλοκή κάπου που δεν πρέπει.

Το προϊόν μάλιστα φαίνεται τόσο promising που άλλα, παρόμοια με αυτό έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται online:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here