Απόψε ο μεγάλος τελικός της Eurovision, 25η διαγωνίζεται η Κύπρος!

Στην 25η θέση από τις 26 χώρες που διαγωνίζονται εμφανίζεται η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου “Fuego”, απόψε στον μεγάλο τελικό του 63ου διαγωνισμού της Eurovision, στη Λισσαβόνα.

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε την πρόκριση την Τρίτη στον ημιτελικό με τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΡΙΚ Μιχάλη Μαραθέυτη να δηλώνει στο ΚΥΠΕ ότι παρόλο που η Κύπρος για πρώτη φορά βρίσκεται στην κορυφή των προγνωστικών των γραφείων στοιχημάτων η κυπριακή αποστολή παραμένει προσγειωμένη.

«Παρακολουθούμε τα προγνωστικά, αλλά δεν παρασυρόμαστε και τα προγνωστικά είναι προγνωστικά. Εμείς έχουμε τα πόδια μας γερά στη γη», ανέφερε ο κ. Μαραθεύτης, ο οποίος ανέφερε ότι η προσδοκία είναι θα να παρουσιαστεί «ένα άρτιο αποτέλεσμα, η Κύπρος μας να εκπροσωπηθεί επάξια και σωστά επί σκηνής και ευελπιστούμε ότι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι χώρες που θα διαγωνιστούν είναι, με βάση τη σειρά εμφάνισης:

1. Ουκρανία
2. Ισπανία
3. Σλοβενία
4. Λιθουανία
5. Αυστρία
6. Εσθονία
7. Νορβηγία
8. Πορτογαλία
9. Ηνωμένο Βασίλειο
10. Σερβία
11. Γερμανία
12. Αλβανία
13. Γαλλία
14. Τσεχία
15. Δανία
16. Αυστραλία
17. Φινλανδία
18. Βουλγαρία
19. Μολδαβία
20. Σουηδία
21. Ουγγαρία
22. Ισραήλ
23. Ολλανδία
24. Ιρλανδία
25. Κύπρος
26. Ιταλία

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί από τους παρουσιαστές.

Οικοδέσποινες της βραδιάς θα είναι οι Filomena Cautela, Silvia Alberto, Daniela Ruah και Catarina Furtado.

Η Ελένη Φουρέιρα η οποία εκπροσωπείται από την Panik Records, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς pop stars της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει την κορυφή με τις Νο1 επιτυχίες που την έστεψαν Βασίλισσα της Ελληνικής Pop μουσικής σκηνής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here