Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση της Αστυνομίας στη Λεμεσό

Αστυνομία και πολίτες μαζί

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ Αστυνομίας και κοινού, αποτελεί πάντοτε το βασικότερο συστατικό για τη διατήρηση και διασφάλιση υψηλού επιπέδου δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Αστυνομία Κύπρου διοργάνωσε σήμερα στην Επίχωση Λεμεσού, εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Αστυνομίας και κοινού», με στόχο ακριβώς την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων της Αστυνομίας και των πολιτών.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά, που μια τέτοια εκδήλωση της Αστυνομίας, διοργανώθηκε στην πόλη της Λεμεσού. Στέφθηκε μάλιστα με επιτυχία, αφού πλήθος κόσμου, τόσο από τη Λεμεσό, όσο και από άλλες επαρχίες επισκέφθηκε το χώρο της εκδήλωσης.

Εκεί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά  τμήμα και υπηρεσίες της Αστυνομίας, αλλά και μέρος του σύγχρονου εξοπλισμού τους. Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι ψυχαγωγήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες, αλλά και ενημερώθηκαν σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν την προστασία και την ασφάλειά τους.

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη βαρύνουσα σημασία της συνεργασίας Αστυνομίας και πολιτών, στον κοινό αγώνα για δημιουργία μιας κοινωνίας με ακόμα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Αφού εξέφρασε τη βούληση της Αστυνομίας, για προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον πολίτη, ο κ. Χρυσοστόμου, κάλεσε τους πολίτες σε συνεργασία και συστράτευση, για το κοινό καλό, το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας μας, όπως είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here