ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανεγκέφαλος πέταξε έξι κουταβάκια στον σκουπιδότοπο στο Βατί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απίστευτο όμως πέρα για πέρα αληθινό και κυρίως…Κυπριακό.

Λίγες μέρες μόλις μετά την Παγκόσμια Ημέρων Ζώων και με τόση προβολή και συζήτηση για τα συμπαθή τετράποδα σε τηλεόραση και διαδίκτυο το τελεύταιο πράγμα που αναμένει κανείς να ακούσει ή να διαβάσει είναι ότι εν έτει 2017 κάποιοι συμπολίτες μας απαλλάσσονται κουτάβια ξεφορτώνοντας τα σε …σκουπιδότοπους.

Δυστυχώς τα πιο πάνω αλλά και τα όσα πιο κάτω θα διαβάσετε δεν είναι ένα κακόγουστο αστείο αλλά μια πραγματικότητα.

Τα σκυλάκια βρέθηκαν στο σκουπιδότοπο στο Βατί απο μηχανοδηγό που ευτυχώς αντέδρασε άμεσα προς αποφυγή άλλων δυσάρεστων εξελίξεων.

Στο FACEBOOK απο χθες κυκλοφορούν οι πιο κάτω φωτογραφίες αλλά και το ακόλουθο μήνυμα:

“Κυκλοφορούν ανάμεσα μας!!!!
Σήμερα κάποιος πέταξε στον σκουπιδότοπο στο Βατί μέσα σε ένα μαυροσάκουλλο 6 κουτάβια. Για καλή τους τύχη ο μηχανοδηγός του εκσκαφέα τα είδε που πάλευαν μέσα στο σακούλι να ελευθερωθούν και σταμάτησε τον εκσκαφέα προτού τα πολτοποιήσει. Ο άνθρωπος είναι σοκαρισμένος το ίδιο κι εμείς.

Τα σκυλάκια τα πήραμε και τα πήγαμε σε κτηνίατρο, είναι 6 πανέμορφα κουτάβια. Δυστυχώς χωρίς μαρτυρίες αυτό το τέρας δεν θα τιμωρηθεί, σήμερα είναι κουτάβια αύριο μπορεί να είναι ένα μωρό, ποιος ξέρει. Αυτή είναι η κοινωνία μας, αυτό είναι το απών κράτος μας, και η ελλειπή παιδεία μας.

Να τους χαιρόμαστε.”

Οι φωτογραφίες είναι απο το Facebook: Ελπίδα Χρίστος Χρυσοστόμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here