Αμερικανίδα Πρέσβειρα: Ενθουσιασμένη από την ανάπτυξη της Λεμεσού

Την αγάπη της για τη Λεμεσό, την οποίαν επισκέπτεται συχνά, εξέφρασε η Αμερικανίδα Πρέσβειρα, Κάθλιν Ντόχερτι, η οποία πραγματοποίησε το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Λεμεσού και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Νίκο Νικολαΐδη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, η Λεμεσός αναπτύσσεται ραγδαία και εξέφρασε την αγάπη της προς την “ενέργεια και την καινοτομία στην πόλη”, αλλά και τον ενθουσιασμό της από τις αλλαγές που γίνονται.

Είπε ακόμη πως σημαντικές από τις αμερικανικές επενδύσεις στο νησί, αφορούν τη Λεμεσό και έχουν θετικό αντίκτυπο στην πόλη.

Η κ. Ντόχερτι, έδωσε επίσης την υπόσχεση προς τον κ.Νικολαϊδη πως θα τιμήσει με την παρουσία της τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου, όπως έκανε και πέρσι.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λεμεσού είπε πως η Αμερικανίδα Πρέσβειρα είναι μι; φίλη της Λεμεσού και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, την ενημέρωσε για το όραμα του για την πόλη, υποδεικνύοντας της πως  “η Λεμεσός είναι μια πολυπολιτισμική κοινωνία και θέλουμε να την κρατήσουμε μια πολυπολιτισμική κοινωνία”.

Αυτή η πολυπολιτισμικότητα, συνέχισε, είναι ο πλούτος της Λεμεσού “και είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που έχουμε τόσους πολλούς ξένους φίλους, οι οποίοι ζουν στη Λεμεσό, μέσα σε μια κοινωνία η οποία στηρίζεται πάνω στον αλληλοσεβασμό και  στην αλληλοκατανόηση”.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού διαβεβαίωσε ακόμη την Αμερικανίδα Πρέσβειρα πως θα εντυπωσιαστεί από τις εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν στο φετινό Λεμεσιανό Καρναβάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here