Ακόμη πιο αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Πως θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Ασθενής ψηλή πίεση αναµένεται σταδιακά να επηρεάσει την περιοχή.

Σήµερα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές, ωστόσο πολύ σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, µέτριοι, 4 µποφόρ, αλλά τοπικά το πρωί ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης, για να καταστεί µέχρι αργά το απόγευµα λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί τη ∆ευτέρα γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here