Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Μέχρι τους 35 βαθμούς σήμερα

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς και στα δυτικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά, µέτριοι και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Στα ανατολικά δυνατό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και στα δυτικά, τοπικά στα βόρεια και τα νότια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα νότια θα καταστεί λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση µέχρι την Τετάρτη, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here