Έγινε viral: Αστυνομικός στη μέση του δρόμου – Τι ισχύει;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία, παρμένη από την είσοδο της Λευκωσίας στον αυτοκινητόδρομο. Η φωτογραφία δείχνει έναν αστυνομικό να στέκεται στην τρίτη λωρίδα. Την φωτογραφία τράβηξε οδηγός ο οποίος βρισκόταν στην δεύτερη λωρίδα.


Το SigmaLive επικοινώνησε με την Αστυνομία προκειμένου  να διασαφηνιστεί το τι ακριβώς έκανε ο αστυνομικός και αν ισχύουν οι ισχυρισμοί ότι βρισκόταν εκεί για να σταματά παρανομούντες οδηγούς οι οποίοι βρίσκονταν στην τρίτη λωρίδα.

Ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Αγγελίδης αφού ανέφερε αρχικά ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση διερευνάται από την Αστυνομία, συμπλήρωσε ότι η οδηγία που έχουν τα μέλη της τροχαίας είναι όπως μην εισέρχονται για τέτοιο λόγο στο οδικό δίκτυο, αφού πρώτα κινδυνεύει η δική τους ζωή και ακολούθως υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος στο οδικό δίκτυο. Δεν έχει γίνει κατορθωτό μέχρι στιγμής να διευκρινιστεί από την Τροχαία αν το μέλος της βρισκόταν εκεί για να ελέγχους τροχαίας σε διερχόμενους οδηγούς.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί όπως τονίστηκε, δύναται να μπουν στο οδικό δίκτυο προκειμένου να περισυλλέξουν ένα νεκρό ζώο, να πάρουν ένα αντικείμενο που μπορεί να έφυγε από αυτοκίνητο ή ακόμη ένα σκασμένο λάστιχο, πράγματα που ενδέχεται να προκαλέσουν ατυχήματα στο οδικό δίκτυο.

Πηγή: sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here