Άσκηση στη Λεμεσό προκάλεσε τρόμο – Τι συνέβη;

Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκε στη Λεμεσό από αντιτρομοκρατική άσκηση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Palais de Sports.

Η αντιτρομοκρατική άσκηση έγινε υπό την ομπρέλα της ΑΔΕ Λεμεσού με σενάριο άσκησης ετοιμότητας ανταπόκρισης και αντιμετώπισης τρομοκρατικού επεισοδίου.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι προκλήθηκε αναστάτωση και πανικός αφού εντός του γηπέδου βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας με αποτέλεσμα κόσμος έξω από το γήπεδο να αναστατωθεί αφού δεν ήξερε τι συνέβαινε. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την άσκηση δεν ήταν ενήμερο το Αρχηγείο όπως ούτε και τα σώματα της Δύναμης που επιχείρησαν στην άσκηση.

Στην άσκηση συμμετείχαν δυνάμεις της ΜΜΑΔ και του ΕΑΟ. Να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία του SigmaLive με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση για την άσκηση εντός των επόμενων ωρών.

Να σημειωθεί ότι σε αντιτρομοκρατικές ασκήσεις παρόμοιας φύσης υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν προκειμένου να μην προκληθεί αναστάτωση και πανικός στους πολίτες.

Πηγή: sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here