Άνοιξαν οι δρόμοι προς Τρόοδος – Στα 70 εκατ. το ύψος του χιονιού

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει λόγω των καιρικών συνθηκών έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

Στην επαρχία Πάφου, κλειστός για την τροχαία κυκλοφορία παραμένει ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω των σημερινών βροχοπτώσεων, είναι όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, τόσο στην επαρχία Λεμεσού, όσο και στην περιοχή Μόρφου.

Το ύψος του χιονιού στον Όλυμπο είναι 70 εκατοστά και στην πλατεία του Τροόδους 40.

Στις αστικές περιοχές όλων των επαρχιών και στο οδικό δίκτυο των υπόλοιπων ορεινών περιοχών, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα. Συστήνεται ωστόσο προσοχή σε όσους θα διακινούνται στους δρόμους αφού, λόγω των σημερινών βροχοπτώσεων σε διάφορα σημεία των δρόμων, το οδόστρωμα ενδεχομένως να είναι ολισθηρό.

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα http://www.cypruspolicenews.com/, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here