Άγρια καταδίωξη στη Λεμεσό – Έγινε μέχρι και ρίψη πυροβολισμών

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, κλοπής, μαχαιροφορίας, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή διάρρηξη υποστατικού στην επαρχία Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με την άφιξη τους αντιλήφθηκαν νεαρό άντρα μέσα στο υποστατικό, ο οποίος ωστόσο τράπηκε αμέσως σε φυγή και εισήλθε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παραπλήσιο σημείο.

Στη θέση οδηγού του αυτοκινήτου βρισκόταν άλλος νεαρός άντρας, ηλικίας 21 χρόνων, ο οποίος αμέσως εκκίνησε το όχημα του και προσπάθησε να διαφύγει. Με τη χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού και τη ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών, τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και τον 21χρονο οδηγό του, ενώ ο πρώτος ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 21χρονου για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 21χρονος, ο οποίος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here