Χειροπέδες σε δυο άτομα- Πυρομαχικά και ναρκωτικά βρήκε η Αστυνομία στη Λεμεσό

Νέες έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό και εντοπισμός ναρκωτικών και πυρομαχικών.

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας στην πόλη και επαρχίας Λεμεσού, στο ευρύτερο πλαίσιο πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος και μετά τον χθεσινό εντοπισμό οπλισμού και εκρηκτικών υλών, η Αστυνομία εντόπισε, μεταξύ άλλων, πυρομαχικά και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  έγιναν οκτώ έρευνες  και προέκυψαν δυο συλλήψεις Ελληνοκυπρίων για κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών και παράνομη κατοχή πυρομαχικών, παράνομη κατοχή αναβολικών και διχτύων παγίδευσης θηράματος.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία είχε εντοπίσει χθες, στην περιοχή της κοινότητας Κολοσσίου ένα στρατιωτικό τυφέκιο ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, ένα έμφορτο πιστόλι, ένα περίστροφο, 100 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης semtex, έξι κοινούς πυροκροτητές, ένα εμπύρευμα, ένα κομμάτι βραδύκαυστου πυραγωγού σχοινιού, καθώς και 77 πλήρη φυσίγγια πιστολιού.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζεται, μετά τις οδηγίες που δόθηκαν με αφορμή και το περιστατικό πυροβολισμού των δυο αστυνομικών, το περασμένο Σάββατο, στον Ύψωνα.

ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here