Χειμωνιάτικες θερμοκρασίες απόψε – Έρχεται Σ/κ με καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Βροχερό Σαββατοκύριακο

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, αλλά τη νύκτα αναμένονται σταδιακά βροχές σε πολλές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιαμένος και αναμένονται βροχές σε πολλές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το απόγευμα προς το βράδυ όμως, ο καιρός θα σημειώσει σημαντική βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here