Φωτιά στην Αστυνομία Πλατρών: «Θα μας βρουν απέναντι τους, οι θρασύδειλοι…»

Η χθεσινή κακόβουλη ενέργεια εναντίον του Αστυνομικού Σταθμού Πλατρών, δείχνει την κορύφωση της εγκληματικότητας και την έξαρση του μίσους εναντίον των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Προέδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ Νίκος Λοϊζίδης.

«Θα μας βρουν απέναντι τους, οι θρασύδειλοι εγκληματίες. Τα Σώματα Ασφαλείας δημιουργήθηκαν, εργάζονται και παλεύουν, καθημερινά για την τήρηση της τάξης, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες», προσθέτει.

Καλεί την ηγεσία της Αστυνομίας, να επανεξετάσει τον αριθμό των μελών που εργάζονται στην Ά γραμμή, σημειώνοντας ότι είναι «αδικαιολόγητο με περίπου 4800 μέλη, να εργάζονται σε οποιονδήποτε Αστυνομικό Σταθμό ή σε οποιοδήποτε καθήκον της εμπροσθοφυλακής, ένας και μόνον Αστυνομικός για ολόκληρο 12ωρο».

«Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να προλάβουμε τυχόν ενέργειες οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες. Θα είμαστε δίπλα και μπροστά από όλους τους συναδέλφους μας. Τα Σώματα Ασφαλείας είναι μια γροθιά και αυτό να το έχουν υπόψην τους όλοι οι παρανομούντες αλλά και ο υπόκοσμος», καταλήγει η ανακοίνωση.