Φρικτός θάνατο για ηλικιωμένο- Σε λίμνη αίματος και με κτυπήματα στο κεφάλι

ΦΩΤΟ: ΚΥΠΕ

Έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου 86χρονου , ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι, διεξάγει η Αστυνομία, στη Λεμεσό, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται για τον Μιλτιάδη Κλεάνθους, ο οποίος διέμενε μόνος σε οικία στην οδό Πίνδου, στον προσφυγικό συνοικισμό Λινόπετρας  και ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη θυγατέρα του, γύρω στις 11.30 το πρωί.

Η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες, ενώ μαρτυρία που αναφέρει πως κάποια πρόσωπα θεάθηκαν να απομακρύνονται από την οικία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύει το ενδεχόμενο, ο άτυχος ηλικιωμένος να έπεσε θύμα ληστείας και φόνου.

Αυτοψία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ έρευνες πραγματοποίησε και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση ως προς τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 86χρονου.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως ” υπάρχει η σορός ενός άνδρα 86χρονών, ο οποίος κείται νεκρός σε λίμνη αίματος”.

“Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε διερευνώνται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί”, συμπλήρωσε.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να δώσει απαντήσεις γύρω από το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο κεφάλι του 86χρονου.