Υπό 8ήμερη κράτηση οι τρεις ύποπτοι για την ανθρωποκτονία του 18χρονου

Για οκτώ μέρες ανανέωσε τελικά, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το διάταγμα κράτησης των τριών Σύρων, 25, 28 και 39 ετών, που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 18χρονου, που απεβίωσε μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις ύποπτοι, που αρνούνται ανάμειξη στην υπόθεση, οδηγήθηκαν το πρωί εκ νέου στο δικαστήριο, το οποίο είχε επιφυλάξει την απόφαση του για σήμερα, μετά τη χθεσινή δίωρη διαδικασία, κατά την οποίαν οι δικηγόροι τους έφεραν ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για περαιτέρω κράτηση τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος έχει αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του 18χρονου, ως το άτομο που του πούλησε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου, σε καφετέρια στο Τραχώνι, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη, επίσης στον ίδιο χώρο, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δε 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του, αφού λίγες μέρες προηγουμένως είχε ανευρεθεί, στην καφετέρια, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Καταζητείται επίσης ο 38χρονος ιδιοκτήτης της, ο οποίος πιστεύεται πως βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ όπως αναφέρθηκε από στο δικαστήριο, πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στην ΥΚΑΝ, που ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών.

Το θύμα έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 14 Ιουνίου, μια μέρα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια και η Αστυνομία προχώρησε, στις 15 Ιουνίου, στην επανασύλληψη των τριών, αυτή τη φορά για υπόθεση ανθρωποκτονίας.  Εναντίον τους διερευνώνται επίσης αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, προμήθεια, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών, καθώς και παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here