“Φοβήθηκα για τη ζωή μου και για την οικογένειά μου” είπε ο 28χρονος στο Δικαστήριο

Τον ισχυρισμό πως φοβήθηκε για τη ζωή του ιδίου και της οικογένειας του προέταξε ο 28χρονος που χθες βράδυ τραυμάτισε τρία πρόσωπα με μαχαίρι και άλλα δυο με το αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 6ήμερη κράτησή του.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ο ύποπτος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με ομάδα ατόμων που διασκέδαζαν στο κέντρο της Λεμεσού, καθώς δεν μπορούσε να περάσει με το αυτοκίνητο του, στο οποίο επέβαινε η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Σε κάποια στιγμή φέρεται να κτύπησε έναν 23χρονο με το αυτοκίνητο του, ενώ ακολούθως εξήλθε από αυτό και τραυμάτισε με μαχαίρι τρία πρόσωπα, 23,24 και 25 χρόνων.

Εκτός υπηρεσίας Αστυνομικός που αντιλήφθηκε τι γινόταν, κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο, παρά γο γεγονός ότι κτύπησε και αυτόν με το όχημα του.

Τέσσερις από τους τραυματίες επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα τραύματα και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Ο πέμπτος, που φέρει και το πιο σοβαρό τραύμα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

“Ανακρινόμενος ο ύποπτος ισχυρίστηκε πως οι πράξεις του αυτές έγιναν γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του ίδιου και της οικογένειας του”, είπε ο κ.Βασιλείου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ