Υπό κράτηση 39χρονος ύποπτος για ληστείες στη Λεμεσό 

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 39χρονου Σύρου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από μαρτυρία και εντοπισμό δυο κοντόκαννων κυνηγετικών όπλων σε σπηλιά, στην Επαρχία Λεμεσού.

Η Αστυνομία είχε στήσει χθες επιχείρηση για εντοπισμό οπλισμού, μετά από συγκεκριμένες πληροφορίες που λήφθηκαν, ενώ από έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν σε σπηλιά σε περιοχή κοινότητας της Επαρχίας Λεμεσού, δυο κοντόκαννα κυνηγετικά όπλα με αλλοιωμένους αριθμούς κατασκευής. Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία ηλεκτρικά εργαλεία και μια τσάντα ώμου.

Ακολούθησε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποίαν ο 39χρονος είχε θεαθεί στην απόμερη αυτή περιοχή τις προηγούμενες μέρες και συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος.

Η Αστυνομία εκτιμά πως ο ύποπτος εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών και πραγματοποιεί έρευνες για εντοπισμό συνεργών του, ενώ τα ανευρεθέντα έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών αρχών για την οκταήμερη κράτηση του 39χρονου, ο οποίος δεν παραδέχεται μέχρι στιγμής οτιδήποτε.