Υπο κράτηση οι τρεις που «έδωσε» ο 33χρονος για ναρκωτικά στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα φόρεσε χθες η ΥΚΑΝ, σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,  παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις επτά χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο 33χρονο, σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, ο οποίος νωρίτερα θεάθηκε να τοποθετεί πλαστική σακούλα στο έδαφος, στην οποία υπήρχαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 170 γραμμαρίων. Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίων τριών ακόμη προσώπων ηλικίας 23, 34 και 39 ετών, τα οποία συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και οχήματα τους, όπου στην οικία του 39χρονου, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων και στο όχημα του 34χρονου μισό γραμμάριο κάνναβης και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη. Εξάλλου, στην οικία του 23χρονου εντοπίστηκε ένας σπαστήρας και μια ζυγαριά ακριβείας και στο όχημα του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €16,900.

Ανακρινόμενοι οι τέσσερις ύποπτοι έδωσαν  διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.