ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στη Λεμεσό- Υπέκυψε στα τραύματά του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, άφησε το μεσημέρι ο 86χρονος Σωκράτης Παρμαξής, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος, στη λεωφόρο Νίκου Παττίχη στη Λεμεσό.
Όπως  δήλωσε στη σκηνή του τροχαίου, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, “λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι, όχημα το οποίο κινείτο σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο πεζό, ο οποίος διασταύρωνε τον δρόμο από αριστερά προς τα  δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος”.

“Ο πεζός, λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του και προτού ακόμα παραληφθεί από το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λεμεσού”, είπε ο κ. Καφάς, προσθέτοντας ότι έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στον ενεχόμενο οδηγό, με μηδενική ένδειξη.

Η τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπήρξε κάποια παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας από τον οδηγό, ο Αιμίλιος Καφάς ανέφερε πως “η σύγκρουση φαίνεται να συνέβη δίπλα από ζωγραφιστή νησίδα στον δρόμο, θέση που βρισκόταν και το ενεχόμενο όχημα, και εξετάζεται αν το όχημα αυτό κινείτο μέσα στο δικό του ρεύμα κυκλοφορίας ή επί της ζωγραφιστής νησίδας”.

Είπε, ακόμη, πως ο 83χρονος οδηγός είναι κάτοχος άδειας οδήγησης.

Ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού τόνισε πως οι πεζοί είναι η πιο ευάλωτη ομάδα χρηστών του δρόμου και έκανε έκκληση προς όλους τους χρήστες του δρόμου και ιδιαίτερα τους οδηγούς, να είναι προσεκτικοί.

Όση μεγαλύτερη προσοχή δίνουμε μέσα στον δρόμο κατά την οδήγησή μας, σίγουρα μας καθιστά και πιο έτοιμους να αντιδράσουμε και να αποφύγουμε τον οποιονδήποτε κίνδυνο παρουσιαστεί μπροστά μας, είπε ο κ. Καφάς.

Το σημερινό θανατηφόρο είναι το 14ο στη Λεμεσό για το 2017, με τον συνολικό αριθμό νεκρών να φτάνει τους 16.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here