ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ: Υπέκυψε ο ηλικιώμενος που παρασύρθηκε από όχημα χθες στη Λεμεσό

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.00 το πρωί της Κυριακής, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α΄, στην περιοχή ποταμού Γερμασόγειας, στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, παρέσυρε τον 76χρονο, ο οποίος διασταύρωνε πεζός το δρόμο.

Ο 76χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά τραύματα και εισήχθηκε διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία, ωστόσο εξέπνευσε γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

Ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου καθώς και η 20χρονη συνοδηγός, συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων, αφού όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και οδηγούσε χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η συνοδηγός προέβαλε ψεύτικους ισχυρισμούς για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Εναντίον του 19χρονου διερευνάται υπόθεση αμελούς οδήγησης, οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και οδήγησης χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, ενώ εναντίον της 20χρονης υπόθεση ψευδούς πληροφορίας στην Αστυνομία και για το ότι αυτή επέτρεψε στο 19χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο της χωρίς αυτός να κατέχει άδεια οδήγησης και χωρίς αυτός να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here