Κόμμα για τα Ζώα: Όχι στην καθολική απαγόρευση διέλευσης σκύλων στο πάρκο του μόλου

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει την κάθετη διαφωνία του με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Υγείας του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού για την καθολική απαγόρευση της διέλευσης σκύλων στο παραθαλάσσιο πάρκο στο μόλο Λεμεσού.

«Θεωρούμε ότι η ευρωπαϊκή Λεμεσός προχωρεί μπροστά και όχι πίσω και ο πολιτισμός μας φαίνεται με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στα ζώα μας», αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα σε ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι είναι «ετσιθελική η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου Λεμεσού καθώς και η μετέπειτα απόφαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου».

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, «να ανακρούσετε πρύμναν και να αφουγκραστείτε τους δημότες σας και ιδιαίτερα αυτή την μερίδα των πολιτών οι οποίοι απλά είναι νομοταγείς».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι «συμφωνούμε και θα είμαστε μαζί σας όπως καταγγέλλονται άμεσα όλοι όσοι παρανομούν και δημιουργούν οχληρία ή παρενοχλούν με διάφορους τρόπους τους συμπολίτες τους που διακινούνται στην περιοχή του μόλου με τους σκύλους τους ή χωρίς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here