Τους έκοψε το ρεύμα για να φύγουν από σπίτι – Τον έστειλε νοσοκομείο

Υπόθεση πραγματικής σωματικής βλάβης διερενευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, καθώς και σωρεία άλλων καταγγελιών που συνοδεύουν τη σχετική υπόθεση.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 04/01/2019, όταν η Αστυνομία δέχθηκε καταγγελία από αλλοδαπό πρόσωπο, ότι ο Ε/κ ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία διαμένει με την οικογένεια του στα Πάνω Πολεμίδια, απαιτεί να εγκαταλείψουν άμεσα το σπίτι του.

Κάπου εδώ η υπόθεση αρχίζει να περιπλέκεται, καθώς το αλλοδαπό πρόσωπο που προέβη στην καταγγελία, διαμένει στο εν λόγω σπίτι με τη σύζυγό του και το ένα τους παιδί, εδώ και ένα χρόνο χωρίς να έχει τα απαραίτητα συμβόλαια και χωρίς να λαμβάνει αποδείξεις κατά τη μηνιαία καταβολή του ενοικιαστηρίου.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, η οικογένεια των αλλοδαπών και πιο συγκεκριμένα από τη Συρία, κατέβαλλε ποσό 250 ευρώ μηνιαίως για να διαμένει στην οικία, ιδιοκτησίας του Ελληνοκύπριου ιδιοκτήτη.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας που έγινε η καταγγελία, δηλαδή στις 04/01, ο Σύρος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τηλεφωνικώς ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εντός της οικίας ο Ε/κ ιδιοκτήτης της οικίας και απαιτούσε να εγκαταλείψουν άμεσα το σπίτι. Στην αστυνομία, ο Σύρος ενοικιαστής κατήγγειλε ότι ο Ε/κ ιδιοκτήτης του σπιτιού, σε μια προσπάθεια του να εξαναγκάσει την οικογένεια να εγκαταλείψει το χώρο, διέκοψε την παροχή ρεύματος και νερού στο σπίτι, με αποτέλεσμα τα τρία πρόσωπα να διαμένουν στο σκοτάδι. Το παιδί της οικογένειας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν δύο ετών.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας, όπου όντως εντόπισαν τον Σύρο και τον Ελληνοκύπριο να διαπληκτίζονται. Τους έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και υποδείξεις ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο πρόβλημά τους.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην Αστυνομία, ο Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης της οικίας μετέβη ξανά στο επίμαχο σπίτι, απαιτώντας από την οικογένεια αλλοδαπών ν’ αποχωρήσουν. Ακολούθησε έντονη συζήτηση μεταξύ του Ελληνοκύπριου και του Σύρου, με αποτέλεσμα – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των δύο στην Αστυνομία – κάποια στιγμή ο Σύρος να σπρώξει τον Εληνοκύπριο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του διαπιστώθηκε τραύμα στο κεφάλι. Ακολούθως προχώρησε σε γραπτή καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Σύρου. Η Αστυνομία διερευνά, όπως προαναφέρθηκε, υπόθεση πραγματικής σωματικής βλάβης του Ελληνοκύπριου από τον Σύρο, ενώ παράλληλα διερευνώνται και οι σχετικές καταγγελίες τους αλλοδαπού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here