Τι θα περιλαμβάνει το 1ο Limassol Motor Show & Motion, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού;

Στο παλιό λιμάνι Λεμεσού πραγματοποιείται, το τριήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου, το 1ο Limassol Motor Show & Motion, το οποίο επιδιώκει να καταστεί θεσμός, σύμφωνα με τους διοργανωτές του.

Σε διάσκεψη Τύπου, ο διοργανωτής της έκθεσης, Άριστος Αριστείδου, ανέφερε πως οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, πέραν από καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, 15 μοναδικά πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, ηλεκτρικά οχήματα, το κυπριακό αγωνιστικό αυτοκίνητο του Rally Paris-Dakar, το μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Πανεπιστημίου Frederick και ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα στον κόσμο, το Ford T.

Οι επισκέπτες, συνέχισε, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε εικονική πραγματικότητα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Red Bull, ενώ ο πρέσβης οδικής συμπεριφοράς και αθλητής αγώνων ταχύτητας, Πανίκος Πολυκάρπου, θα διοργανώσει Πάρκο Οδικής Συμπεριφοράς, όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η Fly Board Cyprus θα παρουσιάσει εντυπωσιακές επιδείξεις στο χώρο του παλιού λιμανιού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που στηρίζει ο Δήμος Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, και η Αρχή Λιμένων Κύπρου, θα τελέσουν, το βράδυ της Παρασκευής, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ η έκθεση θα λειτουργήσει, Παρασκευή 18:00 με 22:00 και Σαββατοκύριακο 11:00 με 22:00.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here