ΤΕΠΑΚ: Νέες αποκαλύψεις για τη λειτουργό-1 χρόνος 40 ταξίδια

Νέες αποκαλύψεις για την πρώην λειτουργό της Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ, έρχονται στο φως, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του νέου σκανδάλου, το κουβάρι του οποίου ξετυλίχθηκε μετά από πολύμηνη διερεύνηση.

Σημειώνεται ότι οι ατασθαλίες έγιναν προ ετών αλλά ήρθαν στο φως φέτος, όταν ολοκληρώθηκε η διερεύνηση.

Η εν λόγω λειτουργός σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην κατοχή του το SigmaLive ήταν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ακολούθως ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πηγές της ιστοσελίδας SigmaLive αναφέρουν ότι μέσα σ΄έναν χρόνο η εν λόγω πραγματοποίησε 40 ταξίδια για υπηρεσιακούς λόγους, λαμβάνοντας μάλιστα και ποσό που κάλυπτε τα έξοδά της στα ταξίδια αυτά, το οποίο ανερχόταν στα 150 ευρώ ανά μέρα.

Τα ταξίδια αυτά πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της περιόδου 2008 – 2015. Εξάλλου, σύμφωνα με ίδιες πηγές, η εν λόγω λειτουργός, φαίνεται πως λειτουργούσε με τρόπο ο οποίος ασκούσε πίεση σε λειτουργούς του Πανεπιστημίου προκειμένου να προσλάβουν ή ακόμα να συνεργαστούν με συγκεκριμένα άτομα για προγράμματα, τα οποία άτομα ανήκαν στο συγγενικό της κύκλο όπως διαφάνηκε, μετά και τις σχετικές συλλήψεις.

Πηγή: SigmaLive

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here