ΤΕΠΑΚ: Η Ροζίτα, οι αστακομακαρονάδες, τα ταξίδια και ο καννιβαλλισμός μας

Έσκασε άλλη μία βόμβα και ένα οικονομικό σκάνδαλο που συντάραξε εκ νέου την ήδη πληγωμένη και ανάστατη κοινή γνώμη της Κύπρου η οποία τα τελευταία 2-3 χρόνια παρακολουθεί αμήχανη, αποσβολομένη και κυρίως ανήμπορή να αντιδράσει  απο τις ειδήσεις που αφορούν καταχρήσεις και υπερβάσεις εξουσίας διαφόρων μέχρι πρότεινως “επιφανών” παραγόντων.

Το ΤΕΠΑΚ και το νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται καθηγητής, λειτουργός του Πανεπιστημίου και μέλη της οικογένειάς της πέραν της υπόθεσης αυτής καθεαυτής και του ποινικού της σκέλους ανέδειξε και τον καννιβαλισμό της μικροκοινωνίας μας.

Απο χθες στο διαδίκτυο και στα SOCIAL MEDIA κυκλοφορούν φωτογραφίες της ύποπτης με διάφορες δραστηριότητές της και κάθε λογής κοσμητικά σχόλια. Ακόμη είναι ύποπτη δεν έχει καταδικαστεί και μέχρι τότε οφείλουμε να τη θεωρούμε και να αναφερόμαστε σε αυτήν ως τέτοια (ύποπτη όχι ένοχη).

Φωτογραφίες απο ταξίδια της στο εξωτερικό, σχόλια εμποτισμένα με αρκετή δόση απο δηλητήριο για το που πήγε, τι έκανε, που έφαγε, πως έφαγε, τι έφαγε και πάει λέγοντας. Να σημειωθεί ότι οι πλείστες δημοσιεύσεις έχουν ημερομηνίες ανάρτησης στα SOCIAL MEDIA της κατηγορούμενης το 2011 πριν δηλαδή απο την περίοδο που οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζουν τα σκάνδαλα. Τότε δηλαδή που δεν υπήρχε θέμα για διερεύνηση.

Όπως και να το κάνουμε όμως είμαστε αποδεδειγμένα μια κοινωνία με τάσεις καννιβαλισμού και ανάγκη να ξεδιψάσει απο ανθρώπινο αίμα πριν ακόμη δοθεί η δυνατότητα στην κατηγορούμενη και τα λοιπά πρόσωπα που συνελήφθησαν να τοποθετηθούν ή να απολογηθούν.

Αλήθεια ποιός μας λέει με ασφάλεια ότι η Ροζίτα είναι ο εγκέφαλος; Ποιός μας διαβεβαιώνει ότι πίσω απο αυτή την πλεκτάνη δεν κρύβεται και κάτι ακόμη; Κάτι άλλο ενδεχομένως μεγαλύτερο; Που ξέρουμε ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι η κορφή του παγόβουνου;

Υπομονή, σεβασμός και στο τέλος ας μιλήσει η δικαιοσύνη. Στο κάτω κάτω της γραφής αν τα πράγματα είναι έτσι, όπως φαίνεται να είναι, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους όπως τον πήραν και με άλλες υποθέσεις που συντάραξαν το Παγκύπριο.

Η Σύνταξη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here