Σύμμαχος ο καιρός- Κορυφώνεται σήμερα το Λεμεσιανό Καρναβάλι 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ

Πραγματοποιείται σε λίγο κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου,  η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού η οποία θα ξεκινήσει από τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στα Φώτα Τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways).

Η παρέλαση στην οποία θα συμμετέχουν 111 ομάδες, θα ξεκινήσει στη 1 μετά το μεσημέρι με την παρέλαση των Κανταδόρων και των Μαζορέτων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, της ομάδας Κρουστών Batucinio, των Μαζορέτων Λεμεσού και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού.

Στη 1.15 μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση με επικεφαλής το Βασιλικό Ζεύγος, τον Βασιλιά Ρήγα και τη Βασίλισσα Ντάμα, που φέτος είναι ο Χριστάκης και η Ζήνα Μαχαλεκκίδη.

Το ζεύγος θα συνοδεύεται από άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς ενιαίας μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο αναμένεται να παρελάσουν ή να δώσουν το παρών τους στη μεγάλη εκδήλωση.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται εδώ και ώρα και στην περιοχή του Εναερίου και κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου γέμισε καρναβαλιστές.

Στις 9 το βράδυ ολοκληρώνονται οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού στη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός πελλόμασκας και έξυπνης μάσκας.
Στις τρεις καλύτερες αμφιέσεις θα δοθούν βραβεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here